31.8.2020. 15:22
0
Katy Parry i Orlando Bloom sele u Englesku
Pjevačica Katy Perry i holivudski glumac Orlando Bloom planiraju odgajati svoju kćerku Daisy Dove u Velikoj Britaniji.

Iako trenutno žive u Beverli Hilsu u Kaliforniji, 35-godišnja Peri i 43-godišnji glumac Bloom namjeravaju preseliti u Englesku. Slavni par osim kćerke Daisy Dove povremeno brine i za devetogodišnjeg Flynn kojeg Orlando ima iz braka s manekenkom Mirandom Kerr.

Dejzi će imati dvojno državljanstvo jer je Peri rođena u Kaliforniji, a Blum je iz Kanterbarija. Mali problem mogao bi biti dozvola za rad za Keti Peri, što je možda potaklo i planove za vjenčanje. Par se zaručio u februaru, 2019.

Oboje su UNICEF-ovi ambasadori dobre volje. Rođenje kćerke iskoristili su u dobrotvorne svrhe. Par se planirao vjenčati u Japanu, no već su dva puta morali odgodili vjenčanje.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.