8.9.2020. 13:31
0
David i Victoria Beckham imali su koronu, zaraženi obilazili partije
David i Victoria Beckham imali su koronavirus, navode britanski mediji. Početkom marta, dok su bili zaraženi, boravili su u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu. Par je s djecom vrijeme od 5. do 19. marta provodio putujući od Los Anđelesa do Londona te Kostvoldsa i do Majamija, a cijelo to vrijeme nisu znali da su zaraženi koronavirusom.

Porodica je organizirala i veliku proslavu 21. rođendana sina  Brooklyn, na kojoj su bile mnoge poznate ličnosti.

 Po povratku u Veliku Britaniju porodica Bekam se počela osjećati loše, a Victorija je imala grlobolju i visoku temperaturu.

 - Bio je to scenarij iz noćne more. Prisustvovali su na nekoliko otmjenih događaja jer je David imao promotivne dužnosti i rukovao se i ljubio obožavatelje - kazao je izvor za "The Sun".  
Također, dodao je kako se zarazilo i nekoliko članova osoblja uključujući vozače i tjelohranitelje, a neki od njih su bili teško bolesni.

Prema izvoru, Victorija se zaista uspaničila i prisilila je cijelu porodicu na izolaciju dužu od dvije sedmice.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.