2.11.2020. 20:58
0
Oglasio se Schumaherov prijatelj, zajedno gledamo televiziju
Bivši šef Ferrarija Jean Todt jedna je od rijetkih osoba koja može posjećivati Michaela Schumachera koji se oporavlja od teških ozljeda zadobivenih na skijanju gotovo prije sedam godina,

 Nekadašnji prvi čovjek tima za koji je vozio Michael Schumaher obilazi ga nakon nesreće, ponovo se oglasio od zdravstvenom stanju nekadašnjeg prvaka svijeta u Formuli 1.

- Redovno idem kod Michaela. Zajedno gledamo televiziju. Neću da pričam o tome, jer ne želim da idem u detalje. To su privatne stvari, rekao je Tod.

(Lejla Trel) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.