11.11.2020. 14:35
0
Đorđe Balašević nestao iz javnosti, supruga Olivera radi kao nikad do sada
Đorđe Balašević (67), kako i većina njegovih kolega sa muzičke scene, s izbijanjem pandemije koronavirusa potpuno se povukao iz javnosti.

On je prije godinu imao srčani udar i jasno je da u ovo teško vrijeme mora voditi računa o zdravlju.

Za to vrijeme njegova supruga Olivera (61) radi kao nikad do sada. Ona je, naime, na proljeće objavila svoju prvu knjigu "Planeta Dvorište" te neumorno radi na njenoj promociji. 

Pored toga atraktivna Olivera otkrila je blagodet društvenih mreža te neumorno promovira svoju knjigu, a u posljednje vrijeme na Instagramu objavljuje odlomke iz nje, prenosi Avaz.

Ne treba sumnjati da Olivera uživa veliku podršku svog slavnog supruga, koji je sve ove decenije njihovog barka isticao neupitnu ljubav prema supruzi s kojom ima troje djece.


(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.