14.1.2021. 14:19
0
Iznenada preminula glumica Jessica Campbell
Glumica Jessica Campbell, najpoznatija po ulogama u filmu "Izborni dani" i seriji "Frikovi i geekovi", iznenada je preminula u dobi od 38 godina, prenose danas strani mediji.

Piše: Haris Ahbabović

Tužnu vijest potvrdila je njena porodica, ali uzrok smrti još nisu otkrili. Nakon što je pronađena srušena na podu kupatilu, odmah je pozvana Hitna pomoć, ali spasa joj nije bilo.

Izvor blizak porodici objasnio je da je glumica odustala od glume i da je radila kao liječnica naturopatkinja sve do dana svoje smrti.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.