16.3.2021. 9:16
0
Sergeju Ćetkoviću nakon majke od korone umro i otac
Pjevač Sergej Ćetković nedavno je ostao bez majke Dragice koja je umrla od posljedica koronavirusa, a jučer mu je preminuo i otac Slobodan.

Crnogorski muzičar od roditelja se dirljivim riječima oprostio na Instagramu. 

- Koliko god se čovjek pokušava spremiti, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, bit će dovoljno uzeti zraka i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život... - počeo je svoju objavu 45-godišnji muzičar.

- Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dijete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi... Nema više one koja me donijela na ovaj svijet i onog tko me volio, branio i učio životu.

Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu posljednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i prije 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u vječnosti ostanete zagrljeni.

Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a sretni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lijepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj posljednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na posljednjoj krivini, da zajedno nasmijani uđete na vrata raja.

Neka vas anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je vječna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srdjan -  napisao je.

Mnogi su izrazili sućut njemu i braći.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.