21.4.2021. 16:01
0
Severina na naslovnoj strani knjige tvorca Alana Forda: Danas je za nju poseban dan
Popularna pjevačica Severina izašla je na naslovnici knjige slavnog Maxa Bunkera "U ime mafije", tvorca poznatog stripa "Alan Ford". Tačno na njen 49. rođendan.

Povodom toga, ona se oglasila na svom zvaničnom Instagram profilu te kazala da su je dva poklona posebno oduševila. Jedan je crtež njenog sina, a drugi što se našla na naslovnici knjige slavnog Bunkera. Otkrila je i kako je došlo do saradnje.

- Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće ‘Sandorf’ da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca…” Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? ??, napisala je pjevačica.

Kako je rekla, njena ekipa s kojom snima i novi album, snimali su je za nekoliko dana.

Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić.

A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf’. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva, napisala je popularna pjevačica.

 



(Admir Oručević)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.