26.4.2021. 10:10
0
Detalj Brada Pitta sa dodjele Oscara koji je izazvao lavinu komentara: Brad izgleda jako dobro, ali mora odsijeći taj mali prljavi rep
Komentari na račun izgleda slavnog glumca Brada Pitta na dodjeli ovogodišnjih Oscara ne prestaju. Bio je prezenter za kategoriju najbolje sporedne glumice, a obukao je klasično crno odijelo. Postao je glavna tema na društvenim mrežama nakon što su gledaoci primjetili jedan detalj - imao je repić.

 

"Brad izgleda jako dobro, ali mora da odsiječe taj mali prljavi rep“, "Volim te čak iako nosiš rep", "Ovo je početak službene kampanje da Brad Pitt zadrži muški rep i donese nam dašak njegovog stila iz devedesetih", samo su neki od komentara na Twitteru.

Brad Pitt je Oscara za najbolju sporednu glumicu dodijelio 73-godišnjoj Joun Juh-jung. Tokom svog govora Joun je flertovala s Bradom.

"Gospodine Brad Pitte, drago mi je da sam vas napokon upoznala. Gdje ste vi bili dok smo snimali?" nasmijala je publiku u dvorani glumica.

(Ajdin Balićevac)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.