26.4.2021. 10:52
0
Zlatanu Ibrahimoviću zabranili da se vakciniše u Beogradu
Nešto ranije tokom ove godine, as Milana Zlatan Ibrahimović (39) je odlučio da primi vakcinu protiv koronavirusa u Srbiji. Oko čitavog procesa se raspitivao kod šefa stručnog štaba Crvene zvezde Dejana Stankovića i sve je već uveliko bilo dogovoreno, ali je posao propao u posljednji čas, saznanje je "Telegrafa".

Razlog su čelnici Milana, koji su zabranili svom napadaču da otputuje u Beograd i primi prvu dozu izabrane vakcine. Rosoneri imaju poseban protokol, koji zabranjuje fudbalerima da napuštaju Italiju, pa će tako dogovor koji su Stanković i Ibrahimović napravili pasti u vodu i priča se za sada neće dogoditi.

Inače, Zlatan je samo jedan od mnogih stranih državljana koji su izrazili želju da se vakcinišu u Srbiji, koja je u samom vrhu Evrope po stopi građana koji su primili barem jednu dozu cjepiva. Ipak, protokoli koje je propisao Milan nisu mogli da padnu, čak ni u slučaju vakcinacije.

Interesantno je da je prethodno predsjednik Udinezea u Beogradu dobio vakcinu protiv koronavirusa upravo uz pomoć Dejana Stankovića, ali nažalost to se neće dogoditi sa Ibrahimovićem, koji je bio u posjeti glavnom gradu Srbije prije dva mjeseca kada je sa svojim Milanom igrao nokaut fazu Lige Evrope protiv Crvene zvezde. Tada ga je jedna nepoznata osoba vrijeđala na nacionalnoj osnovi, pa je beogradski klub kasnije kažnjen od strane UEFA, a sam Ibrahimović urgirao je kod čelnika Evropske kuće fudbala da kazna bude što manja.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.