6.5.2021. 19:56
0
Karleušina vakcinacija izazvala veliku pažnju, fotografi zaboravili na distancu
Pjevačica Jelena Karleuša vakcinisala se danas u Tržnom centru "Ušće" gdje počela masovna vakcinacija Beograđana. Karleuša je primila Pfizeroviu vakcinu. Njen dolazak izazvao je veliku pažnju kako medijskih radnika, tako i građana, prenosi N1.

Karleuša je novinarima rekla da je odlučila da se vakciniše kao javna ličnost zbog poštovanja prema zdravstvenim radnicima koji se više od godinu dana krvavo bore da spase živote, zbog trudnica, djece, zbog godinu dana nenormalnog života i stagnacije čitave planete. Izrazila je nadu da neće biti politizovana njena odluka da se danas pojavi u TC Ušće.


It’s done!✔️💉🦠 #vaccinated #covidvacccine #pfizervacine #belgrade #serbia

Posted by Jelena Karleuša on Četvrtak, 6. May 2021.

Fotografije vakcinacije objavila je na društvenim mrežama kako bi apelovala na svoje fanove da isto učine. No, mnogi korisnici društvenih mreža primijetili su i gužvu na ulazu u njen boks s konstatacijom da su “fotografi zaboravili na distancu”.

(Ajdin Balićevac)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.