26.5.2021. 14:32
1
Italijanski pjevač za kojim su žene poludjele: Prvi put sam imao odnos s 13 godina, privlače me starije
Italijanski pjevač, 22-godišnji Damiano David, za kojim su poludjele žene širom Europe, otkrio je mnoge zanimljivosti o svom privatnom životu, a jednom je prilikom na društvenim mrežama otkrio i koji je njegov idealni tip žene, piše Metropolitana.

“Nemam tip žene koji mi se sviđa, svaku ženu smatram lijepom. Volim vrlo mršave djevojke s malim grudima, ali volim i djevojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko tijelo sa svime na svom mjestu i bez pretjerivanja. Volim lijepe djevojke, sve ih volim”, rekao je.

Otkrio je i kada je imao svoje prvo seksualno iskustvo.

“Imao sam 13 ili 14 godina, a djevojka je bila starija od mene. Starije djevojke su me uvijek privlačile”, napisao je. prenosi “index“.

I njegova sadašnja djevojka Giorgia Soleri starija je od njega tri godine, a par je već četiri godine u vezi.

Podsjetimo, rock bend Maneskin, čiji je frontmen Damiano, pobijedio je na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom Zitti e Buoni, a nije dugo trebalo da Damiano privuče pažnju javnosti i stekne status seks simbola.


(Admir Oručević)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.