2.6.2021. 10:50
0
Milioner iz Italije Gianluca Vacchi stigao u Srbiju na revakcinaciju
FOTO: Instagram
Italijanski biznismen Gianluca Vacchi vakcinisao se u susjednoj nam Srbiji početkom maja, a danas je tamo otišao na revakcinaciju. NA vakcinaciju ga pozvao prijatelj iz Srbije.
Vacchi je u Beograd stigao svojim privatnim avionom da primi i drugu dozu vakcine protiv koronavirusa, a dočrk mu je priredio Goran Vesić, zamjenik gradonačelnika Beograda.
"Ovde se osjećam kao kod kuće, organizacija je veoma dobra. Sretan sam jer sam tu. Svi se vakcinišite, vakcine su dobre za sve nas.", izjavio je on medijima.

(Amer Mujezinović)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.