2.6.2021. 18:54
0
Beyonce i Jay-Z kupili najskuplji novi auto na svijetu?
Automobil je toliko skup da se kao kupci nezvanično vode dvije osobe.

Naravno, one dolaze iz svijeta soubiznisa, a radi se o Beyonce i Jay-Z-ju. Prema posljednjim informacijama, upravo su oni odlučili iskeširati oko 28 miliona dolara za jedan od tri najavljena primjerka Rolls Roycea Boat Tail.

Neočekivano, vijest o kupcima se proširila ni sedmicu dana nakon premijere automobila. Naglasimo kako se još uvijek radi o nagađanjima, ali sve je vjerovatnije kako će automobil s hladnjakom u kojem se hladi šampanjac Armand de Brignac kupiti upravo ove zvijezde.

Podsjetimo, Jay-Z je suvlasnik ovog brenda, a par često posjećuje francusku rivijeru te je sklon nautičkom stilu, kojeg ne nedostaje na ovom automobilu. Ne treba napominjati da oboje obožavaju plavu boju.

Jesu li ove poveznice dovoljne da neko za auto izdvoji sumu novca za koju se može kupiti čitava ergela luksuznih automobila, pokazaće vrijeme.  

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.