28.6.2021. 13:58
0
Kristijan Golubović ostaje bez zarađenog novca, a sve zbog razvoda!
Razvod ovo dvoje ljudi je jedan od najskupljih razvoda kada je u pitanju svijet reality programa i njegovi popularni učesnici.

Kristijan Golubović ostaje bez svojih zarađenih 350.000 eura, koje je zaradio učešćem u reality programu. Taj novac će morati dati supruzi Ivani, javljaju srbijanski mediji. na ne želi Kristijanu, bivšem zatvorskom robijašu da oprosti što ju je javno prevario u toku učešća u reality programu na nacionalnoj frekvenciji u Srbiji.

Nedavno je region svjedočio još jednom sličnom scenariju razvoda, upravo zbog reality programa ali ni s približnom cifrom koja je potraživana.

Kristijan Golubović je izbačen iz reality programa, ali i pored toga on neće ostati bez novaca koje je tamo dobio kao honorar, upravo zato što je novac za učešće dobio unaprijed, navode srbijanski mediji.

Reality programi, koje pojedini smatraju instrumentom za ispiranje mozga širokih narodnih masa, su već unazad deceniju nešto što publika širom regiona voli i želi gledati. Da nije tako, ne bi bilo pomena o basnosnovnim novčanim ciframa koje se daju kao nagrada učesnicima, a sve zahvaljujući novcem od sponzora programa i novca od telefonskog glasanja.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.