8.7.2021. 16:00
1
Ko je ljepotica u zagrljaju Stanivukovića
Fotografija, nastala sinoć na "Banjaluka festu", a na kojoj je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke zagrljen i nasmijan sa šarmantnom brinetom, uzburkala je duhove u gradu na Vrbasu, te se svi pitaju da li je to izabranica njegovog srca.

Zanimljivo je da poznati banjalučki neženja, te djevojka sa fotografije, Kristina Beronja, na Instagramu prate tek po nekoliko stotina ljudi, uključujući i jedno drugo.

Stanivuković je sinoć objavio nekoliko fotografija sa festivala "Banjaluka fest", a kao naslovnu je izabrao upravo onu na kojoj je prikazan kako crvenim tepihom šeta sa lijepom Kristinom. Na jednu od sljedećih fotografija, oni poziraju pred fotografima, s tim što je Stanivuković stavio Kristini ruku oko struka.

(Ajdin Balićevac)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.