9.7.2021. 21:27
2
Užasan potez Conora McGregora: Vrijeđao Khabiba, pa se dotakao i njegovog preminulog oca
Conora McGregora u nedjelju čeka novi okršaj protiv Dustina Poiriera, a Irac je uoči njega odlučio raditi ono što najbolje zna - provocirati druge

U intervjuu sa poznatim novinarom Stephenom A. Smithom, McGregor se dotakao Khabiba Nurmagomedova i ponovo odlučio prozvati dagestanskog borca koji ga je pobijedio 2018. godine. 

"Gdje je Khabib sada, kamo je otišao? Pobjegao je u sprintu, nestao je. Ništa nije ostvario u ovom sportu. Je*eš sve što je napravio", poručio je McGregor, a onda je prešao granicu i pomenuo preminulog Khabibovog oca, Abdulmanapa.

"On je neporažen protiv boraca koji su imali tri pobjede i šest poraza. Borio se protiv takvih protivnika na priredbama koje je organizirao njegov otac. Njegov otac namještao mu je takve priredbe. Pobjeđivao je nižerazredne borce koji su bili na omjerima od dvije pobjede i osam poraza, a s takvima se borio kroz prvih 20 nastupa. Imao je tri vrijedne pobjede u UFC-u, a prije toga nije ništa postigao, osim otkazivanja borbi i padova na vagi", poručio je Conor. 

Borba između McGregora i Poiriera na programu je u nedjelju ujutro, a oba borca su trenutno 1:1 u međusobnom omjeru. 

Conor je slavio pobjedu 2014. godine, a Poirier mu se revanširao u januaru ove godine. 

(Ajdin Balićevac)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.