27.7.2021. 18:53
0
McGregor pretjerao kao nikada dosad: Vrijeđao Khabibovog preminulog oca
Conor McGregor poznat je kao borac koji u centar javnosti često dospije zbog nekog skandaloznog poteza ili izjave, ali čini se da Irac nikada nije pretjerao koliko sada.
Naime, on je danas na Twitteru objavio morbidan post o preminulom ocu Khabiba Nurmagomedova. Nakon što je Irac ranije ovog mjeseca izgubio borbu protiv Dustina Poiriera, Khabib se oglasio sa porukom "Dobro uvijek pobjeđuje zlo".

Do danas se McGregor nije oglašavao, a onda je osvanuo morbidan tvit: "Covid je dobar, a otac je zao?", napisao je McGregor aludiravši na to da je njegov otac i treener Ambulmanap tragično preminuo prošle godine nakon komplikacija izazvanih koronavirusom. 

Čak su i najveće pristalice irskog borca ogorčene njegovim današnjim potezom. McGregor je ubrzo obrisao tvit, međutim on je na mreži bio dovoljno dugo da bude primjećen.



(Ajdin Balićevac)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.