1.8.2021. 17:08
0
Ogroman izrez na Severininoj haljini iznenadio fanove
Severina je podijelila nove fotografije sa svog odmora na koji je nedavno otputovala te je oduševila mnoge obožavatelje.

"Ispred mene DJ", napisala je pjevačica uz objavu stih svog hita "Brad Pitt". Severina, koja uživa na Ibizi, pozirala je u izazovnoj haljini u kojoj svaki krivi pokret može otkriti previše.   Naime, Splićanka je obukla kreaciju crvene boje s golemim izrezom na leđima, skoro od vrata pa netom iznad stražnjice. Na glavu je stavila slamnati šešir dok je oči sakrila iza sunčanih naočala. -  prenosi Dnevnik.hr portal.

Inače, mnogi su fanovi komentirali kako je izostala Severinina čestitka na Instagramu za 34. rođendan njezinog muža Igora Kojića - navodi ovaj hrvatski medij.

(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.