8.8.2021. 11:23
0
Umro Milutin Sretenović Sreta, pjevač "Mostar Sevdah Reuniona", sinoć održao koncert u Makarskoj
Milutin Sretenović Sreta, pjevač „Mostar Sevdah Reuniona“, kako prenosi "Avaz", umro je jutros u Makarskoj u hotelskoj sobi, njakon što je sinoć ovaj popularni sastav u Ljetnom kinu održao sjajan koncert.

Šokiran sam, izgubili smo divnog čovjeka i vrhunskog umjetnika. Naravno, prekidamo koncerte "Mostar Sevdah Reuniona". Večeras je trebao biti koncert u Šibeniku i dan kasnije u Trogiru - rekao je potreseni producent koncerata Tomislav Kašljević.

Kako nam kaže Sreta je sinoć posljednju pjesmu otpjevao "Čudna jada od Mostara grada". Nakon toga nije želio ni večerati, već se povukao u hotelsku sobu.

Sretin cimer, bubnjar Senada Trnovac, jutros nakon doručka se vratio u hotelsku sobu te je nažalost primjetio da Sreta ne diše i pozvao je Hitnu pomoć koja je konstatirala smrt.

Sreta je imao 74 godine i proslavio se učešćem u emisiji "Nikad nije kasno".


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.