15.9.2021. 8:54
0
Marina Tucaković u teškom stanju, zaražena i koronavirusom
Marina Tucaković zaražena je koronavirusom, piše Telegraf.rs.

Ovu informaciju potvrdio je Marinin sin, tekstopisac Milan Radulović Laća.

- Istina je da Marina ima koronu, to je jedino što mogu da kažem - rekao je Radulović i nije želio da govori o Marininom trenutnom zdravstvenom stanju.

Marini Tucaković je jučer u porodičnom stanu, ukazana ljekarska pomoć, a da joj je loše saznalo se putem objave na Twitteru njenog sina

- Došao je tehničar koji joj je dao deksazon i aminoflin. Lakše diše, ali i dalje je loše. Mama je već danima jako loše, prošla je posljednji proces hemoterapije koju je jako loše podnijela. Ima otprilike 45 kilograma. Jako loše podnosi njen organizam sve što se dešava. Posljednjih dana je jako, jako loše... Trebalo je da ide i na zračenje, međutim, preslaba je za zračenje, gledamo šta će biti dalje - rekao je Radulović.

On je kazao da je njegova majka ima naglo gušenje.

- Bukvalno mi je rekla da misli da će umrijeti. U tom trenutku sam pozvao Hitnu pomoć, našu bolničarku koja nije mogla da dođe. Hitna me je potom uputila na patronažnu službu, ili kako se već zovu. To je bilo oko 10 ujutru, a rekli su mi da ih zovem oko 14 sati - objasnio je tekstopisac.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.