16.9.2021. 10:05
3
Severina novim intervjuom uzburkala javnost: Milana optužila za psihičko zlostavljanje, a evo u čemu je problem s Porifirijem
U velikom intervjuu koji je jučer potresao dio javnosti pjevačica Severina Vučković optužila je Milana Popovića da je psihički zlostavljao te nabrojala sudce, liječnike i moćnike koji su, navodi, s Milanom Popovićem u Zagrebu sustavno radili na tome da joj se trajno oduzme dijete.

Jedan od tih moćnika je, kaže, i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve Porfirije.

-Tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije, Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on radije pokaje za svoje grijehe i pomoli za spas svoje duše. Trebat će mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dijete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigdje, rekla je za H-alter.org Severina.

Proteklih nekoliko dana u javnost su procurile priče da je Severina patrijarhu slala prijeteće poruke te da je on zbog toga prijavio DORH-u. Uskoro je prijava DORH-u demantirana, a mediji su objavili vijest da je upravo Aleksandrovo krštenje u pravoslavnoj crkvi razlog njihovog sukoba.

Severina je u intervjuu iznijela do sada nepoznate detalje o životu s Milanom Popovićem, ali i mukotrpnoj borbi za starateljstvo za sina Aleksandra.

Popovića je optužila da je tokom zajedničkog života psihički maltretirao, a tortura se nastavila u borbi za starateljstvom nad Aleksandrom. Pjevačica se u intervjuu ispričala supruzi i djeci Milana Lučića, čovjeka koji se s njom nalazi u videu koji je procurio u javnost 2004. godine.

Intervju je izazvao veliku pažnju javnosti, a Severini su se na Instagramu javile brojne poznate i nepoznate osobe da joj pruže podršku.


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.