21.9.2021. 15:25
0
Podbuhlo i umorno lice Selene Gomez zabrinulo je fanove ove svjetske zvijezde
Pjevačica Selena Gomez bila najpraćenija osoba na Instagramu, ali i veoma rado viđeno lice na svim važnim događajima.

Selena Gomez posljednjih godina sve češće preskače glamurozne događajena kojima je ranijih godina bila redovna. Ne viđamo je tako često u javnosti, pa paparazzi nikako ne propuštaju nijedan izlazak iz kuće koji napravi pjevačica. To zadnjih nekoliko godina nije više slučaj da bude toliko društveno aktivna. Osim što sve češće preskače evente, općenito se rijetko pojavljuje u javnosti u posljednje vrijeme.



Umorna, podbuhla i blijeda, Selena na novim fotkama ne nalikuje na sebe, a izgledom je zabrinula i fanove koji su se na društvenim mrežama zapitali što joj se dogodilo. Pjevačica ne krije od javnosti da se već godinama bori s depresijom i anksioznošću. Seleni je titulu najpraćenije osobe na društvenoj mreži Instagram 2018. godine vodstvo preoteo fudbaler Cristiano Ronaldo.


(Amer Mujezinović)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.