23.9.2021. 21:25
1
"Moj život, ljubav i porodica su se srušili zbog droge. Ko god se usudi da me nazove narkomankom odgovarat će za to"
Pjevačica Ana Nikolić odgovorila je na prozivke koje joj upućuju ljudi na društvenim mrežama i podijelila veliki problem sa kojim se suočava.

Kako je napisala, na mrežama je nazivaju "narkomankom i drogiranom", a to je Nikolićevoj napravilo mnoge probleme u životu.

"Moj život, ljubav mog života, svi ideali, porodica su se srušili i nestali zbog proklete droge. Imam veliki problem kada me neko proglasi narkomankom. Ali svako može da piše šta hoće. Moraće svako to i da dokaže ili plati ogromnu kaznu", poručila je Ana.

Kaže da ko god se usudi da uz ime Ana Nikolić stavi "drogirana", "narkomanka", moraće da za to i odgovara - jer je to notorna laž.

"Sve može, ovo je otvoren profil. Ali svako ko uz moje ime spomene drogu, odgovaraće za to i moraće javno da se izvini meni lično", napisala je Nikolić.

Dodaje da svako ko još jednom uđe na njen profil i nju proglasi "narkomankom", moraće da snosi konsekvence.

"Ja sam javna ličnost, ali optužiti nekog da se drogira, ko to u životu nije radio. Pa odgovaraće svako. Svako bez izuzetaka", zaključila je ona, piše Telegraf.

(Ajdin Balićevac)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.