26.9.2021. 9:38
0
Seka Aleksić: Zahvaljujući hrišćanstvu sam postala bolji čovjek, Bog me je nagradio
Pjevačica Seka Aleksić je dugo godina pokušavala da ostane trudna, a sada ima dva sina.

Poznata pjevačica Seka Aleksić ne krije da je spas od mnogih životnih problema pronašla u vjeri, uključujući i borbu za potomstvo koju je vodila dugi niz godina.

Kako i sama ističe, zahvaljujući hrišćanstvu postala je bolji čovjek, i vjeruje da ju je Bog nagradio.

Gosutujući u jednoj emisiji, Seka je otkrila nepoznate detalje o svom mužu Veljku i porodici, a dotakla se i teme hrišćanstva, kao i trudnoće.

"Veljko je prepun ljubavi, ne samo za porodicu nego za sve, tako da se nekad i naljutim, jer bukvalno svakoj sitnici želi da daje neku pažnju. Onda shvatim da griješim, jer je to u stvari hrišćanski i da tako treba svi da radimo", objašnjava pjevačica, koja se potom prisjetila anegdote kada je skrivala tetovažu od vladike.

"Više smo ga slušali nego što smo pričali. Bio je duhovit i pun ljubavi, ja imam tetovažu na ruci. Kad smo ručali sa njim ja sam sve vrijeme vukla rukav dolje. On ništa nije rekao, ali je sve vrijeme gledao u tu tetovažu i smješkao se. Imali smo tu čast da sjedimo sa njim, tamo je jako lijepo i divni su ljudi u Hercegovini", rekla je Seka u emisiji "Ekskluzivno", pa se nadovezala na blagosloveno stanje.

"Otac Aca je donio ulje Svetog Nektarija i izrazio je želju da nam pokloni. Objasnili su nam kako se to koristi i nakon toga sam ja ostala trudna. To su veoma bitne i osnovne stvari, ključ je u svemu tome. Tako se desilo i sa drugim sinom Jovanom. Planirali smo da se zove drugačije, ali namjestilo se da je svetitelj sam dao ime, to je veoma lijepo", kaže Aleksić.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.