26.9.2021. 12:17
0
Nana Džejle Ramović promovira svoju zbirku na Sajmu knjige u Skenderiji
Advija Herenda, nana Džejle Ramović, 8. oktobra promovirat će svoju zbirku pjesama na Sajmu knjige u Skenderiji u Sarajevu.

- Konačno i moja vlastita zbirka uskoro na Sajmu knjiga - poručila je Herenda.

Advija odavno piše poeziju, i kako je Džejla svojevremeno rekla za "Avaz" to je njena strast.

-Nema svoju knjigu, ali je pjesme objavljivala u zbirkama zajedno s drugim autorima. Veoma sam ponosna na nanu, ali, nažalost, nisam naslijedila taj njen talent - rekla je tada Džejla.

Advija inspiraciju, kako nam je u jednom razgovoru rekla, pronalazi svuda oko sebe. 

- Imam oko 2.000 svojih autorskih pjesama i jedan neobjavljen roman, koji uskoro planiram objaviti s još dvije spremljene zbirke. Izdala sam oko 25 zajedničkih zbirki s piscima iz naše zemlje, regiona i cijelog svijeta - otkrila je Herenda.

(Ajdin Balićevac)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.