17.10.2021. 19:06
0
Udala se kćerka Billa Gatesa, svadba koštala dva miliona dolara
Jennifer Katharine Gates, najstarija kći od troje djece osnivača Microsofta i biznismena Billa i njegove supruge Melinde Gates, udala se za profesionalnog jahača, Egipćanina Nayela Nassara. Kako navodi People, ceremonija i to vrlo luksuzna održala se na njihovom imanju u okrugu Westchester u New Yorku.

Koliko je vidljivo prema fotografijama, Bill i Melinda su, unatoč tome što su friško razvedeni, zakopali ‘ratnu sjekiru’ kako bi svoju kći odveli do oltara. Jennifer je nosila raskošnu vjenčanicu s čipkom i velikim velom.

Jennifer je bila presretna te se odmah pohvalila na Instagramu, napisavši: “Hvala ti na ovoj nevjerojatno posebnoj proslavi. Duboko sam zahvalna za sve nevjerojatne žene u mom životu koje me savjetuju, podržavaju i uzdižu. Zajedno u novo poglavlje!”

Mediji prenose da je ceremonija koštala nevjerovatnih dva miliona dolara.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.