7.1.2022. 12:16
1
"Vraćam se u Srbiju i Beograd uprkos svim tim prijetnjama, suočit ću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobijediti"
Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio se na YouTubeu i ispričao da se vratio u Beograd nakon nekoliko dana provedenih u Amsterdamu.

Iskreno, razočaran sam malo cijelim doživljajem ovdje i Novom godinom u Amsterdamu, očekivao sam malo više. Sve je zatvoreno i mislio sam da će to proći nekad, ali da nema vatrometa, nisam vjerovao da se to može dogoditi. Iznenadio sam se koliko je ovdje dosadno, tako da sam odlučio ovdje prodati stan koji sam kupio, vratiti se u Beograd... - ispričao je Bogdan u novom vlogu.

On je također poručio:

- Vraćam se u Srbiju i Beograd unatoč svim tim prijetnjama, suočit ću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobijediti.

Baka Prase nedavno se oglasio na YouTubeu i rekao je da se preselio iz Srbije jer je dobivao prijetnje te da se ne može nositi s tim pritiskom.

Nakon smrti youtuberice Kristine Đukić Kike mnogi su kritizirali Bogdana, koji je prije nekoliko godina snimao videa o njoj i prozivao je. U njihovom raspravljanju nanizale su se razne uvrede.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.