18.1.2022. 17:27
0
"Opet najljepša u Milanu": Hana Hadžiavdagić oduševila modnom kombinacijom tokom boravka u talijanskom gradu
Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković u društvu supruga Tarika Tabakovića prethodnih 10 dana uživala je na zimovanju u francuskom skijalištu Courchevel, a potom su posjetili i Milano.

Sve je dokumentirala na društvenim mrežama, a kroz jedan kratki video pokazala je kako je prava maherica kada su u pitanju zimski sportovi. Bez skijaških štapova, s vrećicom luksuznog brenda u rukama i čašom šampanjca, spuštala se niz padine francuskih Alpi. I uz sve to vjerno pozirala za kameru.

“Sasvim običan dan”, napisala je u opisu videa na Instagramu. Video su joj komentirali Amra Džeko, Sonja Kovač, Žanamari i drugi, a video je dostigao skoro 18 hiljada lajkova.


Hana je također objavila i dvije fotografije iz Milana, tačnije ispred milanske katedrale. Svoje pratitelje je oduševila izvrsnom modnom kombinacijom. Prekrasnu zelenu mini suknju uparila je sa zelenim rukavicama, a još jedan posebno upečatljiv komad je kožna jakna koja uz ovu kombinaciju pristaje savršeno.

– #OpetNajljepša vjeruje da će ova godina biti najbolja do sada za sve nas zato samo hrabro… Ne odustajte od vaših snova, napisala je Hana uz jednu od fotografija.

 


(Ajdin Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.