15.2.2022. 13:30
2
"Hadžo moj": Jusuf Nurkić u kockastom izdanju proslavio Valentinovo sa svojom zaručnicom
Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić povodom Valentinova na svom Instagram profilu podijelio je niz fotografija sa zaručnicom Eminom Durić.

Jusuf i atraktivna Emina pozirali su zagrljeni i nasmijani. Košarkaš je odjenuo odijelo s kockastim uzorkom, a njegova zaručnica odlučila se za usku haljinu koja otkriva trbuh.


"Zauvijek", kratko je napisao Jusuf uz objavu.

"Predivan par", "Baš ste moderni", "Lijepi", "Omiljeni par", samo su neki od komentara koje su im pratitelji uputili.

Inače, Jusuf je Eminu zaručio sredinom prošle godine u Los Angelesu i tako joj priredio rođendansko iznenađenje.


"Sretan rođendan, huh? Ti si moja sreća koja prekriva sve moje ožiljke, a najbolji od nas su oni koji su najbolji prema svojim ženama. Volim te", pisalo je na zvaničnoj stranici našeg igrača uz hashtag "hadžo moj".

Jusuf i Emina su nekoliko godina u vezi.

Emina svoj Instagram profil drži zatvorenim za javnost, ali Nurkić često dijeli zajedničke fotografije.

Par još uvijek nije otkrio kada ni gdje planiraju održati vjenčanje.

Emina Durić, izabranica srca Jusufa Nurkića, rođena je Tuzlanka koja je tokom srednjoškolskog obrazovanja dobila stipendiju American Councilsa te tako provela jednu školsku godinu u Americi. No, zanimljivo je da tada nije upoznala Jusufa, nego se vratila u BiH i željela ostati u Tuzli i baviti se farmacijom.

"Uvijek sam se vidjela u zdravstvu, možda zato što sam odrasla u kući zdravstvenih radnika. Odlučila sam ići majčinim stopama i završiti farmaceutski fakultet. No, sada radim u Američkom zdravstvenom osiguranju u sklopu Odjela kliničke farmacije", kazala je Emina u razgovoru za magazin Azra.

Na pitanje kako je upoznala Jusufa, odgovara da su se upoznali u Tuzli, dok je ona još studirala, a Nurkić igrao za reprezentaciju BiH.

Na pitanje u kojem momentu je shvatila da je Jusuf onaj pravi odgovara: "Čim sam upoznala njegovo srce i dobrotu, ja sam znala. Zadivila me njegova empatija i želja da pomaže ljudima, što se i vidi kroz rad Fondacije 'Jusuf Nurkić'".

(Ajdin Balićevac)
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.