24.3.2022. 19:45
0
Vlatka Pokos: Nakon estrade, niko vas u poslovnom svijetu ne shvata ozbiljno
Vlatka Pokos, bivša hrvatska TV voditeljka i pjevačica, posljednjih godina živi u Kanadi, a trenutno boravi u domovini. Ipak, angažman u šou-programu “Ples sa zvijezdama” nije se završio slavno, pošto je sa plesnim partnerom Mateom Cvenićem eliminisana već nakon prve emisije, piše CdM portal.

Nedugo nakon eliminacije, Pokos je priznala kako će se vratiti u Kanadu brže nego što je planirala, a otkrila je da obožava ples, te da zavidi onima koji briljiraju u tome.

“Namjera mi je da se i dalje bavim plesom po povratku u Kanadu. Ples je za mene nešto najljepše što postoji i što možete učiniti za tijelo i dušu. Žao mi je što se nisam više posvetila plesu tokom karijere i to ću sigurno promijeniti, jer me ples čini beskrajno srećnom”, istakla je Pokos za Avaz.

Po svemu sudeći, kratak boravak u Hrvatskoj nije je ubijedio da je vrijeme za povratak.

“Čovjek mora biti realan. U Hrvatskoj, nažalost, ne bih mogla obavljati neki običan posao. Nakon estradne karijere, niko vas u poslovnom svijetu ne shvata ozbiljno. Odlično sam se navikla na život u Kanadi, odnosno, nije mi ni trebalo da se privikavam. Savršeno funkcionišem u sređenom društvu, gdje se cijene red, rad i disciplina i gdje ne moraš nikoga poznavati da bi pronašao dobar posao. Naravno, za svoj rad si i adekvatno finansijski nagrađen”, zaključila je Pokos.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.