27.3.2022. 18:37
1
Emina i Mirsad Jahović preselili majku u Istanbul
Kuća pjevačice Emine Jahović i njenog brata, bivšeg košarkaša Mirsada Jahovića, koji se u javnosti predstavlja kao Turkdžan, u Novom Pazaru prije nekoliko mjeseci postala je navodno Konzulat Republike Turske, piše magazin Azra.

Kako navodi izvor, oni kuću izdaju za 2.000 eura mjesečno, a glavni razlog za to je što su boravili u njoj minimalno tokom cijele godine i nisu željeli da propadne. Kako izvor navodi, oni su konstantno bili na relaciji Istanbul – Beograd.

“Emina i Mirsad su došli na ideju da kuću izdaju turskom konzulatu za oko 2.000 eura mjesečno, jer nisu toliko boravili u porodičnom domu. Jedino ih je za Novi Pazar vezivalo to što im je u toj kući boravila majka. Smatrali su da je idealna opcija da zarade dodatni novac od kuće koja je renovirana i luksuzno izgleda. Turski konzulat im je ponudio zadovoljavajuću cifru i oni su objeručke prihvatili ponudu. Bili su svjesni da kuća ne treba da propada, već da je neko iznajmljuje i koristi. Na taj način će imati svotu novca koja im je sasvim dovoljna da je kasnije renoviraju i opreme još boljim namještajem”, priča dobro obavješten izvor blizak Jahovićima,  prenosi CdM.


S obzirom na to da je njihova majka boravila u tom domu, otkad su ga izdali – Mirsad je odlučio da je preseli kod njega u Istanbul.

“Emina i Mirsad nisu željeli da presele majku na neku drugu lokaciju u Novom Pazaru, već su odlučili da je za nju najbolje da boravi kod Mirsada u Istanbulu. Tamo se osjeća kao kod kuće, ima sve privilegije koje poželi, a djeca i unuci je gledaju kao malo vode na dlanu. Sve joj želje ispunjavaju. Do kraja života ne mora ničim da se bavi. Rekli su joj da je njeno samo da uživa i da se ne opterećuje trivijalnim stvarima. Majka je u Novom Pazaru, prije izdavanja kuće turskom konzulatu, uvijek bila usamljena, jer su Emina i Mirsad slabo posjećivali taj grad. Sada im je mnogo bliža. Pored Mirsada, u Istanbulu uvijek može da poseti Eminu i bude sa njenom djecom”, zaključuje blizak izvor Jahovićima.


(Amer M.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.