26.4.2022. 13:47
0
"Prolazi još jedan ramazan, pa će se slike sa iftara i obaveznog šlaufa nakon, zamijeniti slikama sa plaže i iz kafane s dodatkom šlaufa"
Hana Hadžiavdagić-Tabaković na svom Instagram profilu uputila poruku ljudima kako bi trebalo da se ponašaju tokom ramazana, te da neke 'loše' navike zamijene onim dobrim.

Hana je navela da bi bilo dobro dok smo još uvijek u 'ramazanskom duhu', da napravimo neko dobro djelo ili učinimo nekoga sretnim.

"Uskoro nam prolazi još jedan ramazan, pa će se slike sa iftara i obaveznog šlaufa nakon, zamijeniti slikama s plaže i iz kafane s dodatkom šlaufa naravno...

 Prije nego se to desi, dok ste još uvijek u ramazanskom duhu,ne bi bilo loše, za promjenu, napravite neko dobro djelo i učinite nekoga sretnim...," napisala je između ostalog Hana.

Opis nije dostupan.


(Admir O.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.