17.5.2022. 22:34
4
Deen sa svojim izabranikom na izložbi Nore Shields, odabrali košulje životinjskog uzorka
Fuad Backović Deen zajedno sa svojim dečkom Willom Phaersonom III posjetio je izložbu Nore Shields.

Deenov izabranik Will je objavio fotografije sa izložbe uz koje je napisao kako je "izložba bila odlična i da su istinski uživali".

Njih dvojica su se odlučili za zanimljiv outfit. I dok se Nora odlučila za crnu, jednostavnu haljinu, Deen i Vil su odabrali košulje životinjskog uzorka. 

Deen je prije nešto više od mjesec dana proslavio 40. rođendan. 

Inače, njih dvojica svoje svakodnevice dijele na društvenim mrežama sa brojnim pratiocima. Podsjetimo, Deen se nakon sedam godina provedenih u Italiji preselio u Sjedinjene Američke Države. 


(A. Balićevac)
4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.