25.5.2022. 11:45
0
Kseniju Knežević ignorišu koleginice iz grupe Hurricane?!
Članice grupe „Hurricane“ nedavno su objavile da će zajedno nastupati još do septembra, nakon čega slijedi razlaz, prenosi portal 'nova.rs'.

Ovo je rastužilo njihove brojne obožavaoce, a već neko vrijeme se šuška o navodnim lošim odnosima koji vladaju među ovim djevojkama. Naime, Sanja Vučić i Ivana Nikolić sinoć su zajedno prisustvovale jednoj modnoj reviji, ali sa njima nije bila i Ksenija Knežević.

Sanja i Ivana su strpljivo pozirale fotoreporterima, a ovo nije prvi put da Ksenija nije sa njima. Naime, u martu ove godine, dvije članice benda održale su nastup bez Kneževićeve koja je kasnije rekla kako nije mogla da nastupa jer je imala koronu.


“Naši ljudi vole da dramatizuju svaku situaciju. Svakom kolektivu dođe kraj. Istekao nam je ugovor, ne mrzimo se međusobno, ne bijemo se. Teško je kada kažeš “raspadaju se”, uopšte nije tako. Radile smo na inostranom tržištu, svašta se izdešavalo, stvarno nam je potrebno da se malo odmorimo i to je jedina prava istina. Posijle “Favorita” smo ušle u mašinu, nismo imale predaha ni malo”, rekle su one tada za Blic.

“Od samog starta je bilo spekulacija da nećemo dugo trajati. Uspjele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe, nekoliko hitova, nastupa koliko… Ženske grupe se uvijek povezuju sa nekim tinejdž razdobljem, mi zaista imamo dosta godina, za neki takav koncept. Ne kažem da je to razlog, ali je možda neko moje unutrašnje opravdanje zašto treba doći do nekog razrješenja. Neki faktori koji djeluju možda marginalno kada se skupe na jednom mjestu, može da dođe do kulminacije. Zadovoljne smo svime što smo uradile i stvarno malo da danemo dušom”, dodala je Sanja Vučić.
 

(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.