26.5.2022. 18:45
0
Kevin Spacey optužen za seksualne napade na tri muškarca
Holivudski glumac Kevin Spacey optužen je za seksualni napad na tri muškarca. Tereti se i da je da se navodio osobu da se upusti u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka.

Navodni incidenti dogodili su između marta 2005. i augusta 2008. godine u Londonu, te Gloucestershireu u aprilu 2013. godine.

“Britansko kraljevsko tužilaštvo je odobrilo optužnicu protiv Kevina Spaceya koji je optužen po četiri tačke za seksualni napad na trojicu muškaraca. Dokaze za optužnicu prikupili je Metropolitan policija tokom istrage”, navodi se u saopštenju.

Spacey je jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu. Neke od najvažnijih uloga imao je u filmovima “The Usual Suspects”, “LA Confidental” i “Seven”.

Nedavno je glumio u Netflixovoj seriji “House of Cards”, piše Sky News.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.