11.6.2022. 20:39
1
Hari očajan i traži izvinjenje porodice zbog svega priređenog?!
Princ Hari je, prema pisanju stranih medija, veoma uznemiren jer su ga članovi kraljevske porodice za vrijeme platinastog jubileja skoro sve vrijeme ignorisali. Ista sudbina dočekala je njegovu suprugu Megan Markl, što ga je dodatno povrijedilo, pa smatra da su mu sada dužni izvinjenje zbog toga što su bili tako hladni, prenosi '24sedam'.

Megan i Hari su, inače, prisustvovali samo jednom događaju na proslavi – službi za Dan zahvalnosti prošlog petka. Sjedjeli su u drugom redu u katedrali, preko puta Kejt Midlton i princa Vilijama.

“Hari je bijesan i traži izvinjenje, jer je u velikoj mjeri bio ignorisan zajedno sa svojom suprugom tokom jubileja”, istakla je Anđela Levin, stručnjak i biograf porodice, prenose strani mediji.


Takođe, Megan i Hari su željeli da fotograf snimi trenutak kad je kraljica prvi put upoznala njihovu ćerku Lilibet. Djevojčica, koja je u subotu napunila godinu dana, upoznala se s prabakom prošlog vikenda nakon što se pridružila roditeljima i bratu Arčiju na putovanju u Veliku Britaniju. Međutim, prema riječima izvora, kraljica nije željela da se taj privatni trenutak i ovjekovječi, tvrdi „The Sun”. Prema daljim napisima, rečeno im je da „za tako nešto ne postoji šansa, jer je privatnost u pitanju”.

Umjesto toga, objavljena je fotografija Lilibet na njenom prvom rođendanu, s piknika.


(Amer M.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.