15.6.2022. 11:37
0
Pijana Seka Aleksić snimljena na svadbi Đanijevog sina
FOTO: Twitter, screenshot
Seka Aleksić objavila je nekoliko zanimljivih snimaka na nejnom zvaničnom Tviter profilu, gdje je prati preko 200.000 pratilaca.

Seka je nedavno bila gošća na svadbi sina njenog kolege Đanija, tom prilikom se napila i odlučila da o tome govori u javnosti, putem društvenih mreža.



“Ne pijem često, ali kada se napijem – ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim, ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem času ili dvije. Ne smijem ući u galeriju zbog sinoćnjih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi”, napisala je Seka.






(Amer M.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.