29.6.2022. 15:13
0
Nakon smrti Vidoja Ristovića: Nikolina Pišek navodno odlazi iz Zagreba
FOTO: Agencije; arhiv
Popularna televizijska voditeljica iz Hrvatske koja je nedavno postala udovica nakon smrti njenog supruga Vidoja, sve je izglednije seli se iz trenutnog doma.

U najvećem haosu zbog trenutnog sukoba koji se odvija između Nikoline i Viktora Ristovića koji je otac njenog pokojnog supruga Vidoja, mediji iz regije daju naslutiti to kako se Pišek priprema za selidbu iz Zagreba, a planira povesti i kćerku Unu Sofiju.

Nikolina je nedavno objavila fotografiju na kojoj se vidi buket sa cvijećem pored kojeg stoji i emotivna poruka. Pretpoistavlja se, tu poruku su njoj i njenoj nasljednici namijenile komšije, a povodom oproštaja i njihovog odlaska s trenutne adrese stanovanja.


“Hvala što si bila predivna komšinica. Za ovo kratko vrijeme koje si bila tu prepoznali smo tvoje najljepše osobine… Ako vas ne sretnem opet, želim vam sve najbolje, a sigurna sam da ćeš ti napraviti sve da tako bude. Neka vam ovaj skromni buketić uljepša preostale dane ovdje”, dio je poruke koju je dobila Pišek Ristović.

Nije još poznato gdje se Nikolina seli naveo je medij koji je prvi i objavio ovu informaciju, mada mediji u susjednoj Srbiji pišu kako će Nikolina svoj mir nakon svega vjerovatno potražiti u inostranstvu. Priča se i o tome da je prekinuta izgradnja vile u Zagrebu, u kojoj je trebalo da živi sa nedavno preminulim suprugom.


(A. Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.