3.7.2022. 21:26
0
Folkerka Aleksandra Prijović uložila 150.000 eura u novi album
Aleksandra Prijović nikada nije štedjela novac kada je reč o ulaganju u karijeru, pa je tako i ovog puta izdvojila ogromnu sumu, navode srbijanski mediji.

Kako se navodi, Aleksandra Prijović je navodno uložila čak 150.000 eura u novi album, a rad na spotovima je prepustila produkcijskoj kući koja je u vlasništvu njenog supruga, Filipa Živojinovića, sina Lepe Brene.

“Prija je već jednom snimala spot u Njujorku prije pet godina i izuzetno su joj se dopala mjesta koja taj grad nudi. Predložila je Filipu da ponove put i povedu cio tim kojem će platiti putne troškove i smještaj, pa će ih to dodatno koštati oko 40.000 eura”, rekao je izvor i otkrio da su Aleksandru stilizovali najpoznatiji srpski dizajneri koji su mjesecima pravili haljine koje pjevačica nosi u novim spotovima.

Presabrali su se i uvidjeli da je ulaganje nešto veće od 150.000 eura, pa se već nedjeljama zezaju sa prijateljima da plate zajedničke ručkove i večere umjesto njih jer su oni bez dinara”, ispričao je neimenovani izvor za Alo i otkrio koliko pjevačica uzima za nastupe.

“Prija je jedina koja može bez trunke razmišljanja da uloži nevjerovatne cifre jer po jednom nastupu uzima 10.000, a u inostranstvu i do 15.000 eura. Sve što je uložila će joj se vratiti za manje od dva mjeseca kroz nastupe, tako da se uopšte ne sjekira oko troškova”.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.