4.7.2022. 19:46
0
Vesna Đogani o ljubavi i braku: Nikada to nisam željela sa Đoletom
Da je moguće da se dogodi razlaz Vesne i Đoleta Đoganija javnost je povjerovala nakon što se muzički par našao na prvoj emotivnoj prekretnici, piše Story.rs portal.

Prije izvjesnog vremena, naime, muzičar je uslikan, ali i snimljen od strane paparaca dok uživa u društvu druge žene, vozi se kolima, a spominjali su se i neki zagrljaji i poljupci.

Nevjenčani partneri ubrzo nakon što je snimak počeo da kruži po emisijama i društvenim mrežama demantovali su navode na konto preljube, a Vesna je čak jasno i glasno izjavila da Đoletu neizmjerno vjeruje i da zna ko je žena sa kojom je provodio vrijeme, te da među njima nema ničega, piše u tekstu Story magazina.


To je bio posljednji put da je par javno govorio o svojoj zajednici i izazovima, a nedavno se ponovo, a povodom promovisanja nove pjesme, pjevačica dotakla te teme. Na pitanje koliko dugo je s Đoletom u vezi i zašto se još uvijek nisu odlučili da to ozvaniče, otresito je odgovorila.

“Ja neću da se vjenčamo. Ne pada mi na pamet. To su, nažalost, neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se drže toga kao da je to jako važno i prave ogromne svadbe, svega tu bude, a brak je zapravo sve ono što se kasnije dešava u životu. Zajednica me je naučila da to nije toliko bitno. Na početku veze sam imala još veći stah od toga, da bi to moglo da prekine trajanje, strast i sve ostalo. Sada to ne vidim kao nešto što će da mi potvrdi poštovanje i ljubav”, kazala je Vesna.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.