16.7.2022. 9:23
0
Ricky Martinu prijeti 50 godina zatvora, poznati pjevač optužen za incest: Nećak tvrdi da su sedam mjeseci bili u vezi?!
Popularnom pjevaču, Ricky Martinu, koga je 21-godišnji nećak optužio za incest, mogao bi da se suoči sa zatvorskom kaznom do 50 godina ako bude proglašen krivim, prenosi Newsweek.

Martin je nedavno optužen za nasilje u porodici, navodi meksički list El Universal. Međutim, list je u srijedu objavio da je osoba koja je optužila Martina za nasilje u porodici pjevačev nećak.

Nova otkrića El Univerzala dolaze ubrzo nakon što je objavljeno da je protiv Martina podnijeta zabrana prilaska. Zabranu prilaska podnijela je osoba koja je izlazila sa Martinom nekoliko mjeseci, navodi portorikanski list El Vocero.

Njegov brat Erik Martin od tada je identifikovao navodnu žrtvu kao pjevačevog nećaka, Denisa Jadiela Sančeza, izvjestila je španska Marka.

Tužilac je izrekao Rikiju zabranu prilaska nećaku, 1. jula prema zakonu Portorika o nasilju u porodici. Portorikanski zakon kaže da ako se pojedinac proglasi krivim za seksualni odnos sa članom porodice, može se suočiti sa fiksnom zatvorskom kaznom od 50 godina, navodi El Universal.

U razgovoru za Associated Press ranije ovog mjeseca, portparol portorikanske policije, Aksel Valensija, rekao je da policajci nisu mogli da lociraju Martina.

Ubrzo nakon što su se pojavile vijesti o zabrani prilaska, Martin je objavio saopštenje na Twitteru u kojem osporava navode.

“Nalog za zabranu prilaska zasniva se na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu. U ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na brojnim porukama podrške”, navodi se u saopštenju.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.