12.8.2022. 13:00
0
Dvorišta vila u Montecitu u kojem žive Harry i Meghan, Oprah i brojne druge zvijezde posjećuje puma
Po luksuznim vilama u zvjezdanom Montecitu u Kaliforniji, koji je dom princa Harryja i Meghan, Oprah, Ellen i brojnih drugih zvijezda proteklih dana šeta se puma.

Naime, stanovnici Montecita u Kaliforniji, doma nekoliko poznatih ličnosti, uključujući britanskog princa Harryja i njegovu porodicu, morali su da budu oprezniji nego inače, posljednjih dana, jer puma luta ovim područjem.

Životinju je snimilo nekoliko sigurnosnih kamera u okrugu, u kojem se, osim britanskog princa, nalaze i TV voditeljice Ellen DeGeneres i Oprah Winfrey.

Portparolka Montecita rekla je da puma vjerovatno traži vodu u blizini domova, jer se veći dio Kalifornije, kao i mnogi drugi dijelovi svijeta, ovog ljeta bori sa teškom sušom.

“Ovaj dio Montecita je veoma ruralni i prilično planinski, što je prirodno stanište za pume. Mužjak ili ženka, ne znamo ko je, vjerovatno traži vodu i hranu”, objasnila je Sharon Byrne.

Ona je pozvala sve stanovnike da budu oprezni i zaključaju domove, a smeće odbace u garažu. Također bi trebali brinuti o kućnim ljubimcima i drugim domaćim životinjama.

Harry se preselio u vilu Montecito sa suprugom Meghan i sinom Archijem prije dvije godine. Porodica je potom porasla za djevojčicu Lilibet. Meghan ima psa, a pored vile imaju i kokošinjac.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.