5.10.2022. 11:00
0
Ibrahimović objavio sliku s Berluscconijem: Budućnost će se tek napisati
Slavni fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović objavio je sinoć na zvaničnom Twitter nalogu fotografiju sa nekadašnjim prvim čovjekom Italije Silviom Berluscconijem.

 Iako premijersku funkciju ne obnaša još od 2011. godine, zbog niza istraga o korupciji i izjavama koje opravdavaju fašizam, Berluscconi se još uvijek smatra jednom od najkontroverznijih ličnosti Evrope. 

Mnoge je, barem sudeći po brojnim komentarima, zatekla slika na kojoj blisko djeluju Ibrahimović i Berluscconi, a uz koju je slavni fudbaler još dodao i opis: “Historija se ne može izbrisati, a budućnost će se tek napisati”. 

“Fašizam nije u modi. Otpratio sam ga”, bio je samo jedan u nizu sličnih komentara koji su uslijedili ispod fotografije.

Podsjetimo, fotografija dolazi u naročito zanimljivom trenutku – nakon trijumfa italijanske desnice na posljednjim izborima – na kojima je na čelo države lansirana Giorgia Meloni, od ranije povezivana s Berluscconijem, prenosi N1. 



(A.R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.