26.11.2022. 20:30
0
Mnogi joj se dive: Ovako izgleda Bregina supruga Dženana s kojom ima tri kćerke
Muzičar Goran Bregović svaki segment karijere i života vrlo transparentno iznosi, osim ljubavne priče. Brak sa suprugom Dženanom čuva daleko od očiju publike, a ne da se o njihovom odnosu malo zna, već su i rijetke situacije kada nju možemo da vidimo u javnosti.

Goran Bregović je neosporno uvijek bio zavodnik, ali ga taj zavodnički stav nije dugo držao. Tada veliki zavodnik Dženanu Sudžuku upoznao je 1977. godine, a ona je tada imala samo 16 godina. Ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik žena je riješio da se skrasi i ozvaniči njihov odnos 1993. godine. Od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili tri kćerke – Emu, Unu i Lulu.

Dženanu je kroz medije uvijek pratio samo lijep glas. Kada god je bilo pomena o njoj, uz njeno ime je išao epitet jedne od najljepših žena u Jugoslaviji. Njoj su se divile i starije i mlađe generacije, iako je ona često naglašavala da sebe ne doživljava tako.



– Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica – rekla je jednom prilikom. Vremenom su čak i promijenili adrese. Ona se sa djecom preselila u Pariz, a on je putovao širom svijeta. Vodila ga je muzika, a uvijek se vraćao Dženani.

Inače, i oko ovog braka kružile su mnoge spekulacije i intrige. Godinama unazad pričalo se da je Goran bio nevjeran svojoj supruzi i bio akter brojnih afera, što on nikad nije potvrdio niti demantovao.

Umjesto odgovora uvijek je pričao:

– Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe – rekao je on.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.