27.11.2022. 11:46
0
Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu: Kardashianke bar troše svoj novac, a ne Ronaldov
I dok Cristiano Ronaldo trenutno prolazi najturbulentnije razdoblje u karijeri zbog čega se nedavno rasplakao na SP u Kataru, njegova zaručnica se posvetila snimanju druge sezone Netflixove dokumentarne serije koja prati njezin život.

Georgina je na svom Instagram profilu objavila i niz fotografija na kojima pozira u haljini i čizmama s uzorkom američkih dolara.

Objava je u samo par sati pokupila gotovo milion lajkova, ali i naišla na brojne kritike.

“Georgina je od kućanice do Kardashianke došla vrlo brzo”, napisao je jedan pratitelj.


“Da, sve više podsjeća na Kim Kardashian”, složio se drugi.

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da se Georgina i Kardashianke ne mogu uspoređivati.

“Kim i njene sestre bar troše novac koji su one zaradile, Georgina troši Ronaldov”, “Činjenica je da bez Ronalda i obrazovanja, ona može raditi samo ono što je i radila, biti prodavačica”, “Kim Kardashian preko reality showa i svog brenda zarađuje milione, Georgina uopće nema nikakvo zanimanje”, neki su od komentara, a velik broj njenih pratitelja smatra da je ovo izdanje čisti kič i neukus.



Inače, Ronaldo je nedavno postao najpraćenija osoba na Instagramu i ima preko 500 miliona pratitelja, dok se Georgina približava brojci od 40 miliona.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.