14.12.2022. 17:35
0
Cure novi detalji o romansi slavnog para koji je iznenadio mnoge: ‘Postaju sve ozbiljniji, uživaju‘
U svjetskim medijima cure novi detalji o romansi slavnog para koji je iznenadio mnoge. Prošlo je mjesec dana otkada su komičar Pete Davidson (29) i manekenka Emily Ratajkowski (31) potaknuli glasine o romansi, no sada se čini da je par otišao korak dalje.

“Oni postaju sve ozbiljniji i zaista uživaju u zajedničkom vremenu”, kaže izvor blizak komičaru. Dodajući da je on nasmijava. Te održava stvari zabavnima.

Izvori su njihov odnos nazvali ‘zabava bez stresa’ u kojem, kako tvrde, Ratajkowski u potpunosti uživa.

“Pete je vodi na večere i razna događanja. Ali također se puno druže kod kuće”, kaže govoreći o romansi slavnog para. Te ističe da je komičar izrazito razuman što se tiče toga što je ona majka jednogodišnjem sinu Sylvesteru.
Podsjetimo, Ratajkowski je bila u braku s producentom Sebastianom Bear-McClardom od 2018. do 2022. s kojim ima sina. Razlog njihova razvoda bio je što ju je on navodno varao.

Prema insajderu, manekenka je sada dobro, ali trebalo joj je vremena da se oporavi.

Iako nisu još ništa komentirali, novopečeni par prvi se put pojavio u javnosti na košarkaškoj utakmici krajem prošloga mjeseca.

Prve glasine potaknuli su kada su sredinom novembra viđeni kako se drže za ruke u Brooklynu. Tada je izvor za US Weekly rekao da su komunicirali nekoliko mjeseci. Ubrzo nakon toga viđeni su kako se druže u New Yorku izgledajući više nego prijatelji.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.