21.12.2022. 8:27
0
Karleuša se oprostila od Milana Laće Radulovića: Podijelila posljednju poruku koju joj je poslao
Pjevačicu Jelenu Karleušu veoma je uznemirila vijest da je preminuo tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute.

Poznato je da je Jelena bila veoma bliska sa Marinom, ali i sa Laćom, a od njega se oprostila potresnom objavom na Instagramu.

- Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od "krvavih suza" (ime posljednje pjesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge, bola - počela je Jelena.

- Sve sam ja razumjela i sve opraštala… a ovu tvoju posljednju poruku ću čuvati, kao i posljednje Marinine poruke… Ne brini, svi će čuti posljednje pjesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke… Talentovan, ali rođen za neki drugi svijet, neku drugu dimenziju… Posljednji pozdrav - dodala je ona i objavila posljednju poruku koju joj je Laća poslao, a u kojoj joj se izvinjava za svaku uvredu.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.