28.1.2023. 11:13
0
Fotografijom iz djetinjstva Đuro se oprostio od Saše Petrovića: Bio je previše brz za jedan život, putuj mirno
Smrt Saše Petrovića, legendarnog bh. glumca, potresla je i Branka Đurića Đuru. Njih dvojica su se poznavali od ranog djetinjstva. Pogođen viješću o smrti prijatelja Đuro se od njega oprostio zajedničkom fotografijom iz djetinjstva.

"Jučer je otišao najbolji glumac naše generacija i moj drug od ranog djetinjstva. Bio je prvi u svemu. Bio je previše brz za jedan život. Zbogom Sale. Putuj mirno, pajdo. Toliko toga smo prošli zajedno", napisao je.
image
 Đuro se od Petrovića oprostio na Instagramu

Saša i Đuro su odrasli zajedno u Sarajevu, a potom su nastavili sarađivati profesionalno. Njihov prvi zajednički projekt bila je kultna "Audicija" iz 1985. godine. Sarađivali su poslije i na filmu "Ovo malo duše" Ademira Kenovića u kojem je Saša igrao lik Latifa, a Đuro Ibrahima.

Bh. glumac Aleksandar Saša Petrović preminuo je jučer u 61. godini života nakon borbe sa bolešću. 


(Admir O.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.