29.1.2023. 16:57
2
Enis Bešlagić se ponovo oglasio i oštro poručio: "Nikada neću dopustiti sebi da budem režimski glumac. Zna se ko daje nafaku"
Glumac Enis Bešlagić se ponovo oglasio nakon kritika da se na nedoličan način oprostio od Saše Petrovića i, između ostalog, poručio da nikada neće biti režimski glumac.

Na Instagramu podijelio je citat Miodraga Petrovića Čkalje, koji je preminuo 2003. godine.

- Imam 76 godina i ništa mi ne treba. Živio sam i živim skromno, ali znači mi da naša djeca žive normalno. Da sam u Americi i da sam primio ovako veliku nagradu, zahvalio bih se prvo svojoj ženi pa djeci, nevjesti, producentu, reditelju. 

Budući da sam, srećom, u svojoj dragoj zemlji Srbiji, zahvaljujem se prvo svom šefu samoposluge što mi ponekad odvoji penzionersku kost pa kolegici u baraci koja mi ostavi mlijeko ispod stola pa mom poštaru koji mi uvijek na vrijeme sa zakašnjenjem donese penziju. Da nije bilo njih, ne bih bio ovdje. Hvala, Srbijo, pustili ste me da glođem do kosti - izjavio je Čkalja.

Bosanskohercegovački glumac je zatim objasnio zašto ga je ova izjava mnogo inspirisala.

- Od njegove izjave sam naučio i sebi rekao da ću uvijek govoriti glasno, a nikada biti režimski glumac i dopustiti sebi da se oslonim previše na zajednicu jer se zna ko daje nafaku - napisao je Bešlagić.



(A. Balićevac)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.