14.2.2023. 12:33
0
Enis Bešlagić snimio Žeru u čizmama: Pjevač objasnio zašto je prestao nositi starke
Enis Bešlagić na Instagramu je objavio video s frontmenom grupe Crvena jabuka Žerom, koji se pojavio u neobičnom izdanju – bez svog zaštitnog znaka.

“Čija li je ovo noga?” pita se Bešlagić dok snima Žeru koji nosi tople zimske čizme umjesto tenisica po kojima je prepoznatljiv već desetljećima.

Enis Bešlagić: “Gdje su starke?”

“Čekaj, Žera, pa to je promjena, gdje su starke?” pitao je Enis Bešlagić frontmena. On mu je odgovorio:  “Hobotnica priglavke nosi koliko je hladno. Od nogu vuče.”

Njegov video prikupio je više od 2660 lajkova, a fanovi su se javili u komentarima.

“Legenda”, napisala je jedna obožavateljica. Druga dodala: “Pa Žera je hit, mani se starki čuvaj zdravlje.”



Bojkot starki

Podsjetimo, Žera je u u intervju za regionalne mediji izjavio kako ga ljudi toliko vežu uz starke da mu je “muka”. Komentirao je i neuspjelu suradnju s Converseom povodom njihovog koncerta u Areni, zbog čega je najavio bojkot starki.

“Ali zanimljiva je saradnja s Converseom. Ne želim se grebati za stvari, ali htio sam nedavno da napravimo neku saradnju povodom koncerta u Areni. To bi bilo prirodno. I onda oni meni odgovore da će mi poslati jedan par pa da ih poklonim na koncertu. Ako ne želiš saradnju, reci, a ne da mi šalješ jedne starke. Takvo poniženje nisam doživio u životu. Tako da ću sad namjerno početi nositi cipele”, izjavio je.

Inače, Žera je donedavno bio ponosni vlasnik 500-600 komada starki koje je kupovao svugdje: “Stalno ih kupujem, ne samo kod nas nego i u Australiji i Americi. Mogao sam dva stana kupiti. Ali eto, to je naš marketing.”


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.